Pravá indická kuchyně v Praze? TOP HOTEL Praha!

Zcela nový gastronomický zážitek v podobě originální indické kuchyně nabízí od května čtyřhvězdičkový TOP HOTEL Praha. Od renomovaných kuchařů z indické metropole Dillí můžete ochutnat mimo jiné speciální pokrmy z kuřecího masa, například kuře Lababdar nebo tradiční indické kuře na kari.

 IMG_8968e

Největší kongresový hotel v Evropě a zároveň Art hotel stojí uprostřed zahrady a hostům nabízí celkem pět restaurací. Jednou z nich je od května autentická indická restaurace. Jejím otevřením chtělo vedení hotelu vyjít vstříc početné indické klientele i českým gurmánům, kteří si potrpí na originální kuchyni. ,,Když jsme se rozhodli proměnit jednu z našich pěti hotelových restaurací na ráj indické kuchyně, bylo nám hned jasné, že obstarat zkušené kuchaře bude nelehký úkol. Nakonec se nám podařilo sehnat opravdovou klasu nejen v oboru, ale také přímo z regionu,“ uvedl generální ředitel TOP HOTELu Praha Ing. Radek Dohnal. Dva špičkoví kuchaři z Indie Raj Pal Singh a Ravinra Singh Bist přistáli na pražském letišti Václava Havla první květnovou neděli a hned zamířili do TOP HOTELU Praha, kde se začali zabydlovat v místní kuchyni. Dnes poprvé naservírovali své speciality hotelovým hostům a personálu. ,,Jsem nadšená. Indickou kuchyni jsem dnes ochutnala poprvé a jsem přesvědčená o tom, že se velmi rychle zařadí na seznam mých oblíbených jídel,“ říká provozní ředitelka TOP HOTELu Praha Ing. Pavla Melanová. Raj a Ravinradnes pro hosty připravili například pochoutky z mořského vlka nebo krevet. ,,Zakládáme si zejména na tradičním přístupu k surovinám a na autentických postupech,“ sdělil Raj a dodal: ,,Naší specialitou jsou pokrmy z kuřecího masa. Do menu, které pro hotelovou restauraci právě připravujeme, rozhodně zařadíme tradiční kuře na kari, kuře Lababdar a kuře Khichdi.“

 

IMG_8899 IMG_8919

TOP HOTEL Praha zve všechny strávníky na nové, zcela autentické indické menu.