Datum: 10.1.2020


Zatímco se významní hosté pátého Reprezentačního plesu prezidenta republiky vlnili v pátek 10. ledna ve Španělském sále Pražského hradu, jejich chuťové pohárky roztančil bohatý raut připravený pod taktovkou šéfkuchaře TOP HOTELU Praha. Podávala se především již v minulých ročnících osvědčená česká klasika. Hosté tak doplňovali energii vydanou na parketu hovězími líčky na červeném víně, kančím guláškem s bramboráčky, staročeskou kachnou, pražskou šunkou či čerstvým pstruhem. A po fyzickém výkonu si i dámy mohly bez výčitek dopřát výtečný medovník, větrníčky, kremrole či ochutnat ovoce zalité čokoládou z tradiční fontány, která na rautu TOP HOTELU Praha nikdy nechybí. A pokud přece jen nechtěl někdo porušit novoroční předsevzetí, mohl se čokoládou pokochat alespoň pohledem, a to na čokoládový houslový klíč, kterým převedli v minulosti mnohokrát ocenění kuchaři TOP HOTELU Praha hudbu i na jídelní stůl.

Co říkáte, nemáte také chuť?