ZJISTIT DOSTUPNOST
Pro nejlepší možnou cenu nás kontaktujte
+420 267 284 202
booking

 PRO MÉDIA

Mozartovy kuličky z TOP HOTELu Praha přilákaly do Stavovského divadla i Vlastimila Harapese a hraběnku Nostitzovou

Oslavy 260. výročí narození Wolfganga Amadea Mozarta přilákaly do Stavovského divadla řadu známých osobností. Nechyběla například hraběnka Nostitzová nebo baletní umělec a herec Vlastimil Harapes. Největším lákadlem večírku bylo nepochybně jídlo z TOP HOTELu Praha. Zejména jejich pověstné dezerty, mezi nimiž nechyběly vlastnoručně vyrobené Mozartovy koule.

alt alt alt alt

Hosté nedokázali odolat zejména sladkým dezertům, jako byl dort s malinami a broskvemi, ozdobený notami, housličkami a domácími Mozartovými koulemi, které zmizely jako první. „Z teplé kuchyně návštěvníkům nejvíce chutnaly krokety z norského lososa, vepřová panenka na švestkové omáčce, jehněčí na česneku nebo křepelky v anglické slanině. Bylo vidět, že hostům skutečně chutná, neustále se vzájemně posílali pro další jídlo a většina z nich si dokonce nechala zabalit s sebou domů výslužku, což nebývá vždy na podobných akcích zvykem," uvedla Petra Dusilová z TOP HOTELu Praha, který občerstvení do Stavovského divadla připravoval. Kulinářské umění hotelových kuchařů a cukrářů nedávno otestoval dokonce Miloš Zeman na reprezentačním plese prezidenta republiky na Pražském hradě, kde nechyběla ani modelka Andrea Verešová. Hlavním hřebem slavnostního večera ve Stavovském divadle byl koncert. Vystoupila uznávaná mozartovská pěvkyně Simona Houda Šaturová v doprovodu Orchestru Národního divadla a pod taktovkou významného německého dirigenta Rolfa Becka.

Na Plese prezidenta se hromadně porušovala předsevzetí 

2. reprezentační ples prezidenta republiky na Pražském hradě v pátek 22. ledna 2016 přivítal téměř 500 významných hostů z řad politiků, známých osobností, podnikatelů a obchodníků. Kromě tančení byl na programu i slavnostní raut, který pro Pražský hrad připravil tým kuchařů a cukrářů TOP HOTELu Praha.

A na čem si vlastně mohli vzácní hosté pochutnat? „Ze studené kuchyně například na Pikantních drůbežích jatýrkách marinovaných v koňaku, Rostbeefové rolce se zeleným chřestem nebo na Vepřové panence s lesními houbami“ jmenuje lahodné pokrmy Petr Vodolán, šéfkuchař TOP HOTELu Praha. „Z teplé kuchyně pak musím zmínit Jelení kýtu na červeném víně nebo Vepřovou panenku s hříbkovým ragú“, pokračuje Vodolán, který se svým týmem připravoval pochoutky pro Pražský hrad už od rána. A ještě dodává, co hostům chutnalo nejvíce: „Chválu jsem slyšel snad úplně na všechno. Mezi nejoblíbenější lahůdky tradičně patřil losos, například Marinovaný losos v pomerančové šťávě a čerstvém kopru, Tartar z uzeného norského lososa nebo Filátka z lososa dekorovaná tygřími krevetami. Jiní hosté (včetně samotného hostitele, pana prezidenta), pak dali přednost tradičním pokrmům české kuchyně, například Hovězímu pikantnímu gulášku, Smaženým kuřecím řízečkům nebo Šunce od kosti, která byla krájená přímo před hosty.“

alt

Mnohé pak na návštěvníky plesu prozradila Jana Baldová, cukrářka TOP HOTELu Praha: „Zpočátku se většina hostů dezertům vyhýbala s odůvodněním, že v novém roce drží dietu a sladké nejedí. V průběhu večera však téměř nikdo neodolal a dietu vzdal“, směje se paní Baldová a pokračuje: „Většina lidí miluje čokoládu, a tak největší zájem byl o Čokoládové brownies a Čokoládové koňakové špičky. Hodně hostů překvapily zajímavou kombinací chutí Čokoládové lanýže z belgické čokolády s chilli. Po jednom ochutnání je lidé nosili a doporučovali dalším“, doplňuje s úsměvem.  

Jana Baldová se svým týmem cukrářů připravila také překvapení večera: velký dort pro prezidentský pár.  Dort byl ozdoben marcipánovou výbavou dam a gentlemanů – klobouky a rukavičkami a s malinami a broskvemi uvnitř byl opravdu vynikající.

alt

Dalším překvapením byly nádherné sochy z ledu ve tvaru labutě a ryby, které pro zpestření rautu připravili zástupci šéfkuchaře TOP HOTELu Praha, Zbyněk Ženíšek a Radech Vach, kteří si za své carvingové umění přivezli již řadu medailí z kulinářských mistrovství světa.

alt

PF 2016

Je tu začátek nového roku a nastává tak čas pravidelného bilancování. A TOP HOTEL Praha není výjimkou, vždyť za uplynulý rok se toho hodně povedlo, ale stále máme chuť v dalším roce ještě mnohé vylepšit.   

Hrdí jsme například na perfektní zvládnutí naší letošní největší externí zakázky: dodání cateringu na oslavu Dne vzniku samostatného československého státu na Pražském hradě a následně na českém velvyslanectví ve Vídni, kdy jsme potěšili jazýčky až 4000 osob.

                         alt alt

Hrdí jsme také na získaná ocenění, například jsme se stali regionálním vítězem Czech Hotel Awards v kategorii Kongresový hotel, a to již potřetí za sebou. Po mnohokráte za sebou jsme též obhájili zařazení mezi nejlepší firmy naší země oceněním Českých 100 nejlepších.  Velmi si ceníme i „Certificate of Appreciation“, který nám udělil Otto Jelinek, velvyslanec Kanady v České republice.

 alt

Hned zpočátku roku 2016 plánujeme mnohá vylepšení, zejména výrazné investice do exteriérů a interiérů hotelu. Nejviditelnější budou nové fasády, které hotel získá a doslova tak vkročí do nového roku v novém. I v interiéru budou výrazně rekonstruovány a modernizovány vybrané pokoje, chodby i společné prostory. To vše za plného chodu hotelu a minimálního omezení hostů.alt

TOP HOTEL Praha byl opět získal ocenění KONGRESOVÝ HOTEL ROKU!

alt 

Děkujeme Za Vaši důvěru, díky které se můžeme pyšnit oceněním Kongresový hotel roku 2015 ve své kategorii. Toto ocenění jsme získali již potřetí za sebou!

 

V TOP HOTELu Praha byla představena Tour de Fleet 2016 

 

alt alt

I pro rok 2016 připravil časopis FLEET firemní automobily celorepublikové turné zaměřené na správu vozových parků a podporu prodeje aut pro firemní klientelu.  Program se skládá z pěti akcí v různých regionech republiky a závěrečného Fleet Festivalu Praha spojeného s udílením fleetových cen.

Katalog akcí Tour de Fleet 2016 najdete na adrese: https://cs.publero.com/reader/81238

V TOP HOTELu Praha byla vyhlášena MISS HASIČKA ČeskoSlovensko 2015

alt alt

V sobotu 31. října 2015 se v prostorách TOP HOTELu Praha konalo velkolepé finále soutěže Miss Hasička a Hasič ČeskoSlovenska 2015.

V průběhu večera, kterým provázeli Dara Rolins a Libor Bouček, vystoupili mj. Dalibor Janda, Michaela Gemrotová a Marián Vojtko. Vítězkou se stala půvabná dívka z SDH Bezděčín Kateřina Müllerová, 1. více miss Miroslava Koľveková z DPO SR Košické Belé a 2. více miss Lenka Kotulová z SDH Bělá. Vítězka se zároveň stala hasičskou Miss Sympatie.

Mezi muži byl nejatraktivnějším hasičem zvolen David Hájek z HZS ČR České Budějovice, titul FERNET STOCK hasič pro největšího sympaťáka si odnesl Lukáš David z SDH Víska.

 

Téma: K příjemné atmosféře na Pražském hradě přispěl i catering TOP HOTELu Praha

alt alt alt

 Udílení státních cen 28. října 2015 při příležitosti Dne vzniku samostatného československého státu bylo zakončeno slavnostním rautem, který pro Pražský hrad zajišťoval TOP HOTEL Praha. 

Více než 3000 osob si po slavnostním projevu pana prezidenta ve třech sálech Pražského hradu pochutnalo zejména na specialitách české kuchyně. Nádherně naaranžovaný raut nabízel jak vynikající studené předkrmy, například jelení hřbet zdobený čerstvým rybízem s omáčkou z lesních plodů či pečená selátka zdobená marinovanou zeleninou, tak i nepřeberné množství vůní teplé kuchyně a samozřejmě nechyběly ani neodolatelné zákusky.

Šéf kuchař TOP HOTELu Praha, pan Petr Vodolán, který spolu s třicítkou kuchařů připravoval pochoutky pro Pražský hrad už od rána, byl na svůj tým hrdý. „Myslím, že opravdu každé jídlo bylo vynikající. Pokud mám jmenovat nějaké mimořádně vydařené, pak musím zmínit ryby: lososa v pomerančové marinádě a čerstvých bylinkách, plněného jesetera s terinkami z ryb a limetkou a zejména pečeného celého lososa s bazalkovým pestem porcovaného přímo před hosty“.

 I z úst hostů byla slyšet velká spokojenost, často vychvalované byly například hovězí medailonky z pravé svíčkové s pepřovou omáčkou nebo telecí ragú s hříbky. Z dezertů pak lahodné čokoládové špičky nebo ovocné mini dortíky. Velký obdiv sklidily také státní znaky, které kuchaři mistrně vyřezali do ledu.

„Mnoho hostů mi říkalo, že občerstvení bylo prostě prvotřídní. Například pan Jan Wiesner, prezident KZPS ČR, nebo pan senátor Ing. Zdeněk Škromach, mi osobně vyjádřili své uznání za catering,“ zmínil po úspěšné akci Ing. Vladimír Dohnal, předseda představenstva TOP HOTELS GROUP, a.s., který se oslav státního svátku sám osobně účastnil.

 

Téma: Slavnostní zimní zahalení busty F. Mitteranda

alt  alt

Busta významného francouzského politika, Françoise Mitteranda, umístěná v Jazzové sekci v Zahradách pod Pražským hradem, získala v pondělí 26. října 2015 svůj „zimní oděv“. Slavnostního ceremoniálu, konaného v předvečer prezidentových nedožitých 99. narozenin, se účastnila řada významných osobností.

Francouzský velvyslanec, Jean-Pierre Asvazadourian, připomněl, že socha byla instalována 13. července tohoto roku za přítomnosti prezidenta republiky Miloše Zemana a mj. zmínil i památnou snídani Françoise Mitteranda s odpůrci režimu v Československu v roce 1988. Na tento projev navázal Peter Weiss, velvyslanec Slovenska, když zdůraznil význam historických česko-slovenských vazeb pro současnost obou států. Na závěr promluvil i Ing. Vladimír Dohnal, majitel TOP HOTELS GROUP, a.s., jehož společnost na ceremoniál mj. dodala vynikající občerstvení.

 

Kontakt:

Ing Petra Dusilová, Marketing Manager

tel.: 267 284 479, mobil: 602 393 007

e-mail: dusilova,tophotel,cz

so
Wellness pobyt
Užijte si neomezený vstup do wellness...
OBJEDNAT
Tenis a relax
V areálu jsou k dispozici 3 tenisové...
OBJEDNAT
Uvolněte své tělo a mysl při thajské masáži
Originální thajské masáže, které jsou součástí wellness...
OBJEDNAT
Pro Média
foto foto foto foto foto