1 2

Datum: 15. 3. 2018


Ve středu 15.3.2018 proběhl v Hradci Králové již XXIII. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí & XIII. ročník mistrovství republiky o titul Mistr ČR kuchař a Mistr ČR cukrář.

TOP HOTEL Praha reprezentoval v kategorii "Chuť Česka - soutěž o nejlepší svíčkovou omáčku" šéfkuchař Peter Malček, který se svojí dokonalou omáčkou uspěl a získal 3. místo.

V kategorii "Piškotová roláda" reprezentovaly TOP HOTEL Praha dvě cukrářky, paní Jana Baldová a paní Jitka Frajtová, které se svým originálním receptem na BEZÉ ROLÁDU S KÁVOVÝM KRÉMEM A DÝŇOVOU MARMELÁDOU obsadily 2. místo.

Obě umístění potvrzují vysokou kvalitu cateringu nabízeného v TOP HOTELu Praha. TOP Catering by TOP HOTEL Praha nabízí cateringové služby pro firemní i soukromou klientelu. Zajišťuje kompletní externí catering – občerstvení, obsluhu, zapůjčení inventáře a mobiliáře, dopravu a další. Pro každého klienta je sestavena nabídka přímo na míru. Hosté si také mohou vyzkoušet naši gastronomii v některé z našich restaurací.

 

Recept na Bezé roládu ZDE