Datum: 22.1.2016


2. reprezentační ples prezidenta republiky na Pražském hradě v pátek 22. ledna 2016 přivítal téměř 500 významných hostů z řad politiků, známých osobností, podnikatelů a obchodníků. Kromě tančení byl na programu i slavnostní raut, který pro Pražský hrad připravil tým kuchařů a cukrářů TOP HOTELu Praha. A na čem si vlastně mohli vzácní hosté pochutnat? "Ze studené kuchyně například na Pikantních drůbežích jatýrkách marinovaných v koňaku, Rostbeefové rolce se zeleným chřestem nebo na Vepřové panence s lesními houbami" jmenuje lahodné pokrmy Petr Vodolán, šéfkuchař TOP HOTELu Praha. "Z teplé kuchyně pak musím zmínit Jelení kýtu na červeném víně nebo Vepřovou panenku s hříbkovým ragú", pokračuje Vodolán, který se svým týmem připravoval pochoutky pro Pražský hrad už od rána.